Відгуки про репетитора Ізабелу Б. | Курси польської мови в Україні | ОсвітаПоль

Відгуки про репетитора Ізабелу Б.

ewa_cebo

Ізабела Б.

Освіта: магістр-філолог, випускник Бидгоского університету ім. Кажімєжа Великого
Спеціальність: польська філологія, педагогіка.
Рівні викладання: від A2 до С2

 

7 €/година

10 €/год. в парах

opyt
Досвід викладання:
11 років

Про викладача: Навчати інших людей польській мові – це велике задоволення. Я намагаюся робити все на найвищому рівні, бо знаю, що моя робота допоможе вам швидко адаптуватись в Польщі. Даю уроки польської мови з 2006 року. Мій 11-ти річний досвід гарантує, що наші заняття проходитимуть насичено, цікаво та результативно. Я комунікативна та відкрита людина, тому, легко налагоджую контакт з учями, незалежно від їх віку та характеру.

Зареєструватись на безкоштовну пробну лекцію

Я занимаюсь польским по скайпу с преподавателем пани Изабеллой уже месяц и очень довольна проведением уроков и результатами занятий. Во-первых, преподаватель с индивидуальным подходом уделяет внимание всем аспектам изучения языка, использует много дополнительных материалов, уроки направлены не только на улучшение грамматики, но и на улучшение разговорной речи. Во-вторых, занятия по скайпу очень удобны, так как в индивидуальном порядке можно договориться о времени проведения или же переноса занятия с преподавателем. Кроме того, заметно улучшаются результаты, так как много заданий направлено на развитие всех видов деятельности, занятия проводятся полностью на польском. Мои впечатления только положительные, занятия построены конструктивно, системно, творчески и разнообразно. Пани Изабелла легко определяет мои слабые стороны в польском и помогает над ними работать, а также доступно и интересно объясняет материал, очень доброжелательна и владеет польским языком на очень высоком уровне!

Анна Ж.

Пані Ізабелла – чудовий вчитель польської мови. Вона допомогла мені за короткий термін (1,5 місяця) значно покращити знання, систематизувати раніше отримані мовні навички. Пані Ізабелла – вимоглива вчителька, вона завжди зважає на нюанси у граматичних і розмовних вправах, створює індивідуальний підхід залежно від поставленої мети, з нею легко домовитися про структуру уроку і практикування певного виду мовної діяльності. Вона готує мене на здачу на державний сертифікат знання польської мови, рівень В1 для молоді. Всім дуже рекомендую пані Ізабеллу.

Дмитро К.