Відгуки про репетитора Юліту Б. | Курси польської мови в Україні | ОсвітаПоль

Відгуки про репетитора Юліту Б.

malgozata

Юліта Б.

Освіта: магістр-культурознавець, випускниця Ягеллонського університету в Кракові

Рівні викладання: від нульового до С2

 

7 €/година

10 €/год. в парах

opyt
Досвід викладання
7 років

Про викладача: Я носій польської мови і викладач із більш ніж 7-ми річним досвідом. Також, я є аспірантом факультету міжнародних і політичних відносин Ягеллонського університету та співробітником кількох польських видавництв, для яких редагую тексти. Маю свій авторський метод навчання, який ґрунтується на слуханні сучасної польської мови, що дозволяє швидше набути навичок розуміння та говоріння. Також готую багато матеріалів, спираючись не тільки на підручники, але й на тексти з Інтернету, преси та літератури. Такий підхід гарантує хороші результати. Я вимоглива, але мої учні це оцінять, коли досягнуть успіхів.

Зареєструватись на безкоштовну пробну лекцію

З першого знайомства сподобалося спілкуватися з Юлітою . Дуже цікаві уроки . Молода симпатична вчителька, добре знає російську мову, тому з нею легко порозумітися чи домовитися. З нею можна вивчати не тільки польську мову, а й цікаві звичаї, традиції поляків. З польської мови дає глибокі знання, висилає багато друкованих завдань, вимоглива до виконання д/з. Юліта завжди рада допомогти в певних складнощах. Вона цікавий співрозмовник і чудовий викладач. Мені подобається вчити польську мову саме з нею .

Віктор С.

Не так давно я начала изучать польский язык по скайпу с Юлитой. С первых занятий мы нашли общий язык. Она всегда очень внимательна ко мне. Каждого занятия мы изучаем много нового. Новый материал всегда дается легко и понятно. Если я хочу что-то изменить она всегда идет на встречу. Много внимания уделяется именно разговорной речи, мы много читаем диалогов и изучаем слов. В целом каждое занятие проходит хорошо и я с радостью жду следующее.

Настя Т. Черкассы

Я займався з Пані Юлітою. Відразу відчувається, що вона професійний викладач. Вже протягом перших п’яти занять, я зробив значний прогрес. Викладач зрозуміло і цікаво викладає матеріал. Вражає наполегливість, з якою вона працює. Мені подобається її підхід до учня і те, що з нею легко і приємно спілкується. Я б сказав, що усе відбувається на основі такого собі партнерства. Разом встановлюємо графік занять і цілі які хочемо осягнути. Однозначно рекомендую заняття з Юлітою.

Олексій М.