Відгуки про репетитора Малгожату Н. | Курси польської мови в Україні | ОсвітаПоль

Відгуки про репетитора Малгожату Н.

malgozata

Відгуки про репетитора Малгожату Н.

Освіта: магістр-філолог, випускник Ягеллонського університету в Кракові

Рівні викладання: від нульового до С2

 

7 €/година

10 €/год. в парах

Зареєструватись на безкоштовну пробну лекцію

Хочу сказати, що пані Малгожата хороший спеціаліст, мені було дуже приємно з нею працювати. Уроки були веселі, багато розмовної практики, що добре впливає на швидкість вивчення мови.

Андрій В.

Два місяці вивчаю польську мову по скапу, із Пані Малкогжатою. Цікаві, нестандартні уроки, багато розмовної практики і регулярні тести-перевірка засвоєння матеріалу. Безкоштовно усі необхідні матеріали для навчання в електронному вигляді для додаткової самопідготовки. Це не перший викладач польської, з якою мав справу в своєму житті. Пані Малгожата професіонал своєї справи. Однозначно рекомендую.

Антон Г.

Планую навчатися у Польщі. Обрав для себе вивчення польської мови по скайпу, бо в моєму містечку немає кваліфікованих викладачів. Як на мене – капітально зручний і ефективний варіант, якщо звісно маєте хорошого викладача. Займаюсь з Малгожатою майже 3 місяці. Це без сумніву викладач-фахівець, носій мови, що дуже важливо. Малгожата заангажована у викладання і ретельно контролює процес, а я, не скромно кажучи, теж стараюсь і викладаюсь. Ефектами співпраці дуже задоволений. Рекомендую.

Сергій К.